Darin.

Olin eilen tallilla. Oli niin ihanan ideaali pyöräilysää, vastatuuli plus lumisade. Kahdeksan kilometriä siinä ilmassa ja jopa olin iloinen kun pääsin perille.

Tomulla oli vapaapäivä. Sai syödä tarhassa koko päivän heiniä. Ilonen poika oli. Ja kiltisti tuli sisällekin eikä edes pelkäillyt kaikkea. Ja menin Räpsyllä, joka pelkäsi haravaa.

Niin. Tänään sitten oli se uskonnon koe. Siinä tuli kirjoittaa essee aiheesta vanhan testamentin rakenne, eikä millään tullut mieleen mitään muuta kuin pentateukki, viisi mooseksen kirjaa. Ja jotain profeettojen kirjoista selitin myös. En siitä kyllä saa kuin ehkä kaksi pistettä. Muut tehtävät meni sitten vähän paremin kyllä.

Ja tänään kun tulin kokeesta, oli maha niin kipeä etten pystyny käveleen. Yritin nukkua, muttei tullut unta, ja pakotin itseni laittamaan lämmintä kaakaota, ja sillä mahakipu menikin sitten ohitse. Nyt kyllä vähän tuntuu taas kipeältä. Toivottavasti pystyn silti kävelemään lopunillan kuitenkin.

Tänään on sellainen olo että voisin lähteä käymään kävelyllä. Jos saisin musiikkia mukaan. Haluaisin tämän biisin. Pitää kysyä joskos Kentsulla olisi.

She takes me into fantasy
Let me back to reality
(Hey ho hey hey hey ho)
Insanity
Your girlfriend’s coming on to me
She eats your heart out can’t you see
(Hey ho hey hey hey ho)
Insanity